91.DÖNEM 2 AYLIK KURS EĞİTİMLERİMİZ BAŞLIYOR

BELTEK 2 (iki) aylik 91.Dönem Kurslarimiz 28 Mayis 2018 tarihinde basliyor.

Gazi Üniversitesi Merkez  yerleskesinde bulunan derslik, laboratuar ve atölyelerinde yürütülen

BELTEK 2 (iki) aylik 91. Dönem kurslarimiz 28 Mayis 2018 tarihinde basliyor.

Ayrica, ihtiyaç duyduklarinda,  Birim ve Bölüm sorumlulari ve görevli Destek Hizmetleri Elemanlarimizdan yardim alabilirler.

Bu egitim ögretim dönemine kayit olan toplam 634 kiymetli kursiyerimize,

(*) Kursiyer listeleri bu sayfanin altinda bulunan "DUYURU DOSYASI" isimli baglantida (PDF olarak) ilan edilmistir.
A Grubu 28 Mayis 2018 Pazartesi Günü saat 18.00'de,
B Grubu  29 Mayis 2018 Sali Günü Saat 18.00'de
C Grubu 2 Haziran  2018 Cumartesi Günü  Saat 13.00'de,
E Grubu 2 Haziran  2018 Cumartesi Günü Saat 09.00'da,
F Grubu  2 Haziran  2018 Cumartesi Günü Saat 13.30'da baslayacaktir.