57.DÖNEM 3 AYLIK KURS EĞİTİMLERİMİZ BAŞLIYOR

BELTEK 3 (üç) aylik 57.Dönem Kurslarimiz 19 Mart 2018 tarihinde basliyor.

Gazi Üniversitesi Merkez  yerleskesinde bulunan derslik, laboratuar ve atölyelerinde yürütülen

BELTEK 3 (üç) aylik 57. Dönem kurslarimiz 19 Mart 2018 tarihinde basliyor.

Ayrica, ihtiyaç duyduklarinda,  Birim ve Bölüm sorumlulari ve görevli Destek Hizmetleri Elemanlarimizdan yardim alabilirler.

Bu egitim ögretim dönemine kayit olan toplam 634 kiymetli kursiyerimize,

(*) Kursiyer listeleri bu sayfanin altinda bulunan "DUYURU DOSYASI" isimli baglantida (PDF olarak) ilan edilmistir.
A Grubu 19 Ocak 2018 Pazartesi Günü saat 18.00'de,
B Grubu  20 Ocak 2018 Sali Günü Saat 18.00'de
C Grubu 24 Subat 2018 Cumartesi Günü  Saat 13.00'de,
E Grubu  24 Subat 2018 Cumartesi Günü Saat 09.00'da,
F Grubu  24 Subat  2018 Cumartesi Günü Saat 13.30'da baslayacaktir.