95.Dönem İki Aylık ve 60. Dönem Üç aylık Kurs Eğitimlerimiz Başlıyor

BELTEK 2 (Iki) Aylik 95 .Dönem  ve 3 (Üç) Aylik 60. Dönem Kurslarimiz 18 Mart 2019 tarihinde basliyor.

Gazi Üniversitesi Merkez  yerleskesinde bulunan derslik, laboratuar ve atölyelerinde yürütülen

BELTEK 2 (Iki) Aylik 95 .Dönem  ve 3 (Üç) Aylik 60. Dönem Kurslarimiz 18 Mart 2019  tarihinde basliyor.

Kursiyerlerimiz, ihtiyaç duyduklarinda,  Birim ve Bölüm sorumlulari ve görevli Destek Hizmetleri Elemanlarimizdan yardim alabilirler.

Bu egitim ögretim dönemine kayit olan toplam 1800 kiymetli kursiyerimize

Prof.Dr. Adem ACIR
BELTEK Genel Koordinatörü

(*) Kursiyer listeleri internet sayfamizda ilan edilmistir.
(**) A Grubu 18 Mart 2019 saat 18.00'de, B Grubu 19 Mart 2019 Saat 18.00'de ve C Grubu 23 Mart 2019 Saat 13.00'de, E Grubu 23 Mart 2019 Saat 09.00'da, F Grubu 23 Mart 2019 Saat 13.30'da baslayacaktir.