64. ve 101. DÖNEM BELTEK KURSLARI

Gazi Üniversitesi ve Ankara Büyüksehir Belediyesi Baskanligi isbirligi ile Gazi Üniversitesi Merkez ve Ostim Yerleskesi bünyesinde bulunan Fakülte ve Meslek Yüksekokullarinin derslik, laboratuvar ve uygulama atölyelerinde yürütülenTürkiyenin ve Ankaranin en büyük sosyal sorumluluk projesi BELTEK ,

64. ve 101. Dönem  Kurs Ön Kayitlari 20.09.2021 ile 26.09.2021 tarihleri arasinda yapilacaktir.

Yeni Dönem kurs kayitlarimiz BELTEK Web sayfamiz (www.beltek.gazi.edu.tr) üzerinde bulunan Kursiyer Ön Bilgi Giris kismindan yapilacaktir.

Ön kayit islemlerini tamamlayan Kursiyerlerimiz KESIN KAYIT islemleri için en kisa sürede Gazi Üniversitesi Merkez Yerleskesinde bulunan BELTEK Kayit bürosuna sahsen basvurmalari gerekmektedir.

Kesin Kayit ve kurslara Katilimda süresiz HES kodu getirilmesi ve Maske takma zorunlulugu vardir. Kursiyerlerimizin süresiz HES kodu edinmeleri rica olunur.

Kamuoyuna önemle duyurulur. Saygilarimizla

BELTEK YÖNETIMI