99. Dönem 2 Aylık Kurslarımız Eğitim Öğretime Başlıyor

BELTEK 2 (Iki) Aylik 99.Dönem Kurslarimiz 13 Ocak 2020 tarihinde basliyor.

Gazi Üniversitesi ve Ankara Büyüksehir Belediyesi Baskanligi isbirligiyle,
Gazi Üniversitesi Merkez Yerleskesinde bulunan Fakülteler (Teknoloji Fakültesi, Gazi Egitim Fakültesi ve Saglik Bilimleri Fakültesi) ile,
OSTIM Teknik Bilimler MYO Yerleskesi bünyesinde bulunan derslik,
laboratuar ve atölyelerinde yürütülen BELTEK Iki (2) aylik 99.Dönem kurslarimiz 13 Ocak 2020 tarihinde basliyor.

https://beltek.gazi.edu.tr/PreRegistration/Questioning bölümü üzerinden T.C. Kimlik numarasi girerek ulasabileceklerdir.

Ayrica, ihtiyaç duyduklarinda,  Birim ve Bölüm sorumlulari ve görevli Destek Hizmetleri Elemanlarimizdan yardim alabilirler.

Bu egitim ögretim dönemine kayit olan toplam 700 kiymetli kursiyerimize,

BELTEK Genel Koordinatörü

(*) Kursiyer listeleri internet sayfamizda ilan edilmistir.
(**) A Grubu 13 Ocak 2020 saat 18.00'de, B Grubu 14 Ocak 2020 Saat 18.00'de ve C Grubu 18 Ocak 2020 Saat 13.00'de, E Grubu 18 Ocak 2020 Saat 09.00'da, F Grubu 18 Ocak 2020 Saat 13.30'da baslayacaktir.