Kayıt İşlemi Başlamıştır. 56.Dönem - 3 Aylık Kurs Kursiyer Ön Bilgi Girişi için TIKLAYINIZ ( 27.11.2017- 12.12.2017 )

88.DÖNEM 2 AYLIK KURS EĞİTİMLERİMİZ BAŞLIYOR

BELTEK 2 (iki) aylik 88.Dönem Kurslarimiz 27 Kasim 2017 tarihinde basliyor.

Gazi Üniversitesi Merkez  yerleskesinde bulunan derslik, laboratuar ve atölyelerinde yürütülen

BELTEK 2 (iki) aylik 88. Dönem kurslarimiz 27 Kasim 2017 tarihinde basliyor.

Ayrica, ihtiyaç duyduklarinda,  Birim ve Bölüm sorumlulari ve görevli Destek Hizmetleri Elemanlarimizdan yardim alabilirler.

Bu egitim ögretim dönemine kayit olan toplam 632 kiymetli kursiyerimize,

(*) Kursiyer listeleri bu sayfanin altinda bulunan "DUYURU DOSYASI" isimli baglantida (PDF olarak) ilan edilmistir.
A Grubu 27 Kasim 2017 Pazartesi Günü saat 18.00'de,
B Grubu  28 kasim 2017 Sali Günü Saat 18.00'de
C Grubu 2 Aralik 2017 Cumartesi Günü  Saat 13.00'de,
E Grubu  2 Aralik 2017 Cumartesi Günü Saat 09.00'da,
F Grubu  2 Aralik  2017 Cumartesi Günü Saat 13.30'da baslayacaktir.