(Kayıt İçin 4 Gün Kaldı) 94. Dönem - 2 Aylık Kurslar Kayıt İşlemleri Başlayacaktır. ( 24.12.2018- 5.1.2019 )

BELTEK 58.Dönem 3 (üç) aylık 92. Dönem 2 (iki) aylık kurslarımız başlıyor.

Gazi Üniversitesi, Ankara Büyüksehir Belediyesi Baskanligi ve Milli Egitim Bakanligi isbirligiyle, Gazi Üniversitesi Merkez yerleskesinde bulunan derslik, laboratuar ve atölyelerinde yürütülen

BELTEK 3 (üç) aylik 59. Dönem kurslarimiz 24 Aralik 2018 tarihinde basliyor.

BELTEK Bilgi Islem Merkezi'nin yogun çalismasi sonucu, kursiyer kayit çalismalarimizin tamamlanmasinin ardindan, kursiyerlerimizle ilgili ayrintili listeler, yeni hazirliklarla birlikte internet ortaminda http://beltek.gazi.edu.tr web adresinde ilan edilerek, eksiksiz olarak hizmete sunuldu. (*)

Herbir kursiyerimiz, kisisel bilgilerine
BELTEK BILGI SISTEMLERI - Kursiyer Durum Sorgulama bölümü üzerinden T.C. Kimlik numarasi girerek ulasabileceklerdir.

Ayrica, ihtiyaç duyduklarinda, Birim ve Bölüm sorumlulari ve görevli Destek Hizmetleri Elemanlarimizdan yardim alabilirler.
BELTEK Genel Koordinatörlügü olarak sikinti yasamak istemeyen Kursiyerlerimize,

Bu egitim ögretim dönemine kayit olan toplam 632 kiymetli kursiyerimize,
BELTEK Ailesi adina HOS GELDINIZ diyor, sevgi ve saygilarimizi sunuyoruz.

(*) Kursiyer listeleri bu sayfanin altinda bulunan "DUYURU DOSYASI" isimli baglantida (PDF olarak) ilan edilmistir.
A Grubu 24 Aralik 2018 Pazartesi Günü saat 18.00'de,
B Grubu 25 Aralik 2018 Sali Günü Saat 18.00'de
C Grubu 29 Aralik 2018 Cumartesi Günü Saat 13.00'de,
E Grubu 29 Aralik 2018 Cumartesi Günü Saat 09.00'da,
F Grubu 29 Aralik 2018 Cumartesi Günü Saat 13.30'da baslayacaktir.